Όροι Χρήσης

Κατά την τοποθέτηση μίας παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας μας είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση από πλευράς του χρήστη κάποιων προσωπικών του δεδομένων που θα επιτρέψουν εν συνεχεία στην εταιρεία μας να επεξεργαστεί την εν λόγω παραγγελία.

Οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιείται κατά τρόπο θεμιτό και νόμιμο, βάσει των επιταγών του Νόμου 2472/1997 περί “Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα”, των αποφάσεων και κανονισμών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Η εταιρία μας υπεύθυνα δηλώνει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την εκτέλεση των παραγγελιών και για την καλύτερη εξυπηρέτηση στις αγορές σας, και δεν θα εκτείνεται πέραν του αναγκαίου για αυτό σκοπού.

Η διεύθυνση αποστολής και το τηλέφωνο επικοινωνίας που δώσατε στο κατάστημά μας μπορούν να βρίσκονται στο πακέτο αποστολής.

Η εταιρία μας  δηλώνει ότι δεν θα διαβιβάσει ή κοινοποιήσει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους (άλλες εταιρίες ή ιδιώτες), εκτός εάν αυτό επιτάσσεται από το Νόμο και/ή τις αρμόδιες Αρχές.

Η πρόσβαση και η χρήση του ιστότοπού μας προϋποθέτει την εκ μέρους σας την αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων που αναφέρονται κατωτέρω.

  • Οι επισκέπτες/χρήστες του ιστότοπού μας οφείλουν να συμμορφώνονται με το σύνολο των διατάξεων που διέπει τις τηλεπικοινωνίες, και να απέχουν από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του ιστότοπού μας.
  • Οι επισκέπτες/χρήστες έχουν την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του δικτυακού μας τόπου και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τον προσωπικό εξοπλισμό τους με τα απαραίτητα τεχνικά μέσα που τους επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτόν.
  • Η χρήση γίνεται με ευθύνη των χρηστών, οι οποίοι αποδέχονται ότι οι πληροφορίες και υπηρεσίες προσφέρονται ως έχουν, χωρίς εγγύηση ρητή ή έμμεσα δηλωμένη.
  • Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν υφίσταται ευθύνη της εταιρίας μας για οποιουδήποτε είδους περιουσιακή ζημία ή ηθική βλάβη τυχόν προκληθεί στο χρήστη/επισκέπτη του ιστότοπού μας λόγω της χρήσης αυτού είτε άμεσα, είτε έμμεσα.
  • Το σύνολο του περιεχομένου του ιστότοπού μας συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, κειμένων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων.
  • Για το λόγο αυτό απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «φόρτωση», μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά η περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της Δικαιούχου.
  • Κατά εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του, χωρίς αυτό να σημαίνει καθ’ οιονδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Ότι άλλο περιλαμβάνεται στον ιστότοπό μας και αποτελεί κατοχυρωμένα σήματα και προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης και ουδόλως έχει να κάνει με τον δικό μας ιστότοπο.
  • Ο ιστότοπός μας δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω δεσμών (links), hyperlinks ή διαφημιστικών banners, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους.
  • Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οποιασδήποτε μορφής δέσμευση της εταιρίας μας, προβλήματα δε που θα ανακύψουν κατά την επίσκεψη / χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους η παρούσα παραπέμπει ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, όπου και το κοινό οφείλει να απευθύνεται.

Η συγκεκριμένη σύμβαση χρήσης διέπετε από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, τις οδηγίες και τους Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς διατάξεις.

Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε με έναν από τους ακόλουθους 3 τρόπους:

  • Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
  • Τηλεφωνικά
  • Στέλνοντάς μας e-mail

Επιστροφές

Αν η αγορά σας ΔΕΝ σας ευχαριστεί σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας ή σας στέλνουμε κάποιο άλλο προϊόν που εσείς θα επιλέξετε, σε εύλογο φυσικά χρονικό διάστημα από την ημερομηνία αγοράς, με την προϋπόθεση ότι η συσκευασία και το προϊόν που θα επιστραφούν, είναι άθικτα.

Διαδικασία Επιστροφών

  • Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
  • Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  • Τέλος, σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα, στέλνετε το δέμα μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, είτε με την συνεργαζόμενη εταιρεία. Σε διαφορετική περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συνεργαζόμενη με εσάς εταιρεία courier κατόπιν συνεννόησης.

Προσοχή!

Τα έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρηση μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος!

Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν το πελάτη.