Τσάι με Κρόκο Κοζάνης
Υλικά για 5 άτομα
- 1/4 κουταλάκι στίγματα κρόκου (15-20 περίπου στίγματα)
- 3 κουταλάκια μέλι
- 1,5 κουταλιά χυμό λεμονιού 5 φλυτζάνια νερό
- 3-4 κουταλάκια φύλλα ινδικού τσαγιού (Darjeeling)
- 2 σπόρους κακουλέ
Εκτέλεση
Σε ένα τσαγερό βράζετε 5 φλυτζάνια νερό και προσθέτετε τα φύλλα ινδικού τσαγιού. Κατεβάζετε το τσαγιερό από τη φωτιά και σουρώνετε το τσάι. Προσθέτετε το κακουλέ, το χυμό λεμονιού, το μέλι και τον κρόκο.
Σερβίρεται ζεστό ή κρύο με παγάκια.
Σερβίρεται ζεστό ή κρύο με παγάκια.