• Post author:
  • Post category:Νέα
  • Post last modified:7 Ιουνίου, 2022
  • Reading time:1 mins read

“Meet The Buyers”

Διεθνές Φόρουμ Αγροδιατροφικών Προϊόντων Νομού Κοζάνης

ΕΒΕ Κοζάνης

Με τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

2-5 Ιουνίου 2022

Επιχειρήσεις αγροδιατροφικού τομέα του νομού Κοζάνης, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν κατ’ ιδίαν με τους επιχειρηματίες αγοραστές, παρουσιάζοντας τα προϊόντα τους, σε μια καινοτόμα προσέγγιση Β2Β συναντήσεων “Meet the buyers”.

Αντικείμενο του Φόρουμ ήταν η επίσκεψη στο νομό Κοζάνης 11 εισαγωγικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών του εξωτερικού, με έντονο ενδιαφέρον ανάπτυξης συνεργασιών με τις εξαγωγικές επιχειρήσεις του νομού Κοζάνης.

Οι επιχειρήσεις προέρχονταν από τις χώρες ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Σκωτία, Αλβανία, Κύπρος και Πολωνία.

Περιελάμβανε 9 επί τόπου επισκέψεις σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες εξαγωγικές επιχειρήσεις, καθώς και μια μεγάλη έκθεση (Β2Β), κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις των Επιχειρηματιών – Αγοραστών με άλλες 25 περίπου επιχειρήσεις του νομού Κοζάνης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ανάμεσα στις επισκέψεις στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων του νομού είχαν προγραμματιστεί γεύματα, στα οποία οι Επιχειρηματίες – Αγοραστές είχαν την ευκαιρία να γευτούν τοπικές συνταγές που είχαν προετοιμαστεί με τα φρεσκότερα τοπικά προϊόντα.